VISIE


Winkel

Wij verkopen tweedehands dameskleding, schoenen en laarzen. Ook voor nieuwe accessoires, zoals sieraden en shawls kun je bij ons terecht. Voor ieder wat wils dus. Wij helpen je graag verder in onze boetiek om zo te vinden waar je naar op zoek bent. De jarenlange ervaring die we inmiddels hebben, zorgt ervoor dat we onze klanten en haar wensen begrijpen en daar op kunnen inspelen. 

Kleding

Iedere vrouw heeft in haar kledingkast wel een of meerdere kledingstukken die in een opwelling zijn gekocht. Het kan hierbij voorkomen dat dit vervolgens weinig of zelfs niet wordt gedragen. Hier komt Boetiek Sproet in beeld. Soortgelijke kleding krijgt in onze winkel weer een nieuwe kans! De tijd dat kleding weg werd gegooid is voorbij. Andere dames zijn misschien wel precies op zoek naar wat je juist weg wil hebben uit je kledingkast. Hier komt bij kijken dat er zelfs een leuk bedrag mee terug kan worden verdiend!

Waarom tweedehands?

Ben je uitgekeken op je kleding en ben je weer op zoek naar wat nieuws? Dan ben je bij Boetiek Sproet aan het juiste adres. Wij verkopen in onze winkel merkkleding op een duurzame manier. Doordat kleding als het ware wordt hergebruikt, zorgen we ervoor dat niets uit je kledingkast weggegooid hoeft te worden. Iedereen helpt elkaar op deze manier verder om zo een passende outfit uit te zoeken.